Svensk Adressändring ingår samarbete med Nykommun.se bild

Svensk Adressändring ingår samarbete med Nykommun.se

Publicerad

Svensk Adressändring samarbetar med Nykommun.se för att upplysa och underlätta för dig som flyttar eller funderar på att flytta. På Nykommun.se kan besökaren jämföra kommuner mot varandra utefter de kriterier som är viktiga för den unika individen. Du kan jämföra skolor, skatter, bostadspriser med mera samt läsa mer om Sveriges kommuner och vad de kan erbjuda. 

Svensk Adressändring är ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi är en samhällstjänst och navet för alla nya adresser när privatpersoner eller företag flyttar. Idag finns det totalt cirka 20 olika postoperatörer som delar ut post i Sverige där PostNord och CityMail är störst. När man använder våra tjänster så bidrar man till en effektivare postgång och ett mer hållbart samhälle, konstaterar Carin Andersson VD på Svensk Adressändring AB. Vi ser till att alla som delar ut post får din nya adress och du kan även meddela din nya adress direkt till företag du är kund hos.

–  Vi ser tydliga synergier mellan den tjänst vi förmedlar och den tjänst Adressändring erbjuder. Tillsammans kan vi göra en flytt informativ och enkel, säger Martin Kindegren VD på Nykommun.se

Om Nykommun.se

Nykommun.se samlar alla Sveriges kommuner på en och samma plattform. Här kan du jämföra kommuner med varandra utefter de kriterier som är viktiga för dig. Nykommun.se grundades för att göra det enkelt för Sveriges befolkning att ta reda på information om sin hemkommun, samt ta reda på information om andra kommuner. Plattformen kan komma till användning för flera syften. Kanske är du nyfiken på hur din kommun ställer sig i olika frågor, eller så vill du jämföra din kommun mot din grannkommun och upptäcker att du skulle spara pengar eller öka dins livskvalitet genom att byta hemkommun. På Nykommun.se finns all information du söker på ett ställe med ett enkelt klick. 


Om svensk Adressändring

Svensk Adressändring bildades i samband med att postmarknaden avreglerades i oktober 1993 med syftet att vara en trygg kanal som hanterade alla adressändringar när en privatperson eller ett företag skulle flytta. Adressändring såg till att posten levererades till den nya adressen, även om den gamla adressen stod på brevet. I dag är Svensk Adressändring en av Sveriges starkaste varumärken, en samhällstjänst och navet för alla nya adresser när privatpersoner eller företag flyttar.