Move & Walk Sverige AB logotyp

Aktiv ung kvinna i Björlanda söker kvinnlig assistent!

Move & Walk Sverige AB. Gillar du träning, litteratur, språk, film och att vara kreativ? Är du respektfull, ansvarsfull, positiv och initiativrik? Är du jordnära, prestigelös och flexibel? Har du svarat ja på ovanstående frågor är detta något för dig! Kunden som nu söker en ny assistent till sitt team är en glad 32årig tjej med stor drivkraft. Hon bor i Björlanda och din arbetsplats kommer att vara där hon befinner sig, till exempel i hemmet, på gymmet, på stan, hos vänner. Det finns nu en tjänst på 75% och uppåt. Kunden har assistans dygnet runt med sovande nattjour, vilket innebär att du kommer att ha varierande tider på ett fast schema. Vi erbjuder dig ett stimulerande, kul och fritt arbete. Jobbet innebär mycket eget ansvar. Krav: rökfri samt innehar körkort för manuellt växlad bil.

Om jobbet hos Move & Walk Sverige AB

Deltid
Kommunvapen för Öckerö
Drömmer du om att nära Göteborg och i Bohusläns vackra skärgård är ett alternativ Öckerö kommun. Öckerö kommun har runt 13 000 invånare och består av tio bebodda öar. Hönö är till ytan störst och har runt lite över 9 000 invånare. Centralort är bebyggelsen Öckerö som har runt 3 500 bofasta invånare. Till Öckerö går det bara att ta sig med färja och färjeleden heter Hönöleden. Överfarten med vägfärjan är avgiftsfri och går regelbundet året om. Att bo i Öckerö erbjuder olika möjligheter att leva skärgårdsliv med havet hela tiden är närvarande. Hur är det att bo i Öckerö kommun? Snittpriset på villor [...]