Dedicare Sverige AB logotyp

Dedicare söker sjuksköterskor till Avesta

Söker du efter en seriös arbetsgivare som gör det möjligt för dig att ta uppdrag enligt dina önskemål? Vi söker dig som är sjuksköterska med flerårig erfarenhet för framtida uppdrag.
Vi erbjuder dig flexibelt upplägg, trygga anställningsvillkor, bra lön och goda förmåner. Du får en personlig kontakt med din konsultchef, samtidigt som du får chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Vi söker dig som är erfaren sjuksköterska för framtida uppdrag.

• Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift.
Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.

Vi erbjuder
Vi tror att välmående människor gör ett bättre arbete, därför erbjuder vi alla våra konsulter följande:
  • Kollektivavtal, tjänstepension, semesterersättning och friskvårdsbidrag
  • Möjlighet att välja mellan veckolön och månadslön
  • Du får en lön som är synonym med dina prestationer
  • Du får spännande uppdrag som matchar ditt intresse och din kompetens
  • Du får personlig och nära kontakt med din konsultchef
  • Du får möjlighet att medverka på träffar och utbildningar som Dedicare anordnar för anställda konsulter

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”.
På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om jobbet hos Dedicare Sverige AB

Kommunvapen för Alvesta
Att bo i Alvesta kommun innebär att du befinner dig i södra Sveriges mittpunkt. Här finns en av södra Sveriges viktigaste knutpunkter för järnvägen och du bor vackert omgiven av Smålands djupa skogar. Invånarantalet överstiger knappt tjugotusen personer i Alvesta kommun. De allra flesta bor i någon av tätorterna som Alvesta tätort, Moheda, Vislanda och Grimslöv. Att bo i Alvesta kommun innebär att ha mängder av sjöar och djupa skogar nära. Samtidigt har du knappt femton minuter med tåg till Växjö. Vill du besöka större städer tar det knappt en och en halv timme till Lund och Malmö. Arbete och näringsliv [...]