Majola Restaurangkonsult AB logotyp

Köksmästare sökes till Eaterys Voco Stockholm - Kista!

OM EATERY: Eatery Sverige AB  driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag.

Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår.

Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/

Vi söker nu en köksmästare till Eatery Garden som öppnade i september 2024 i Kista på Voco hotel. Voco Hotel är ett fyrstjärnigt hotell som vänder sig främst till företagsgäster för övernattning och konferenspaket i veckorna. Privata gäster erbjuds olika erbjudanden för helg- och spapaket. På hotellet finns utöver en restaurang  och bar även lounge och spaavdelning med solterrass och ett fullskaligt gym. 

ARBETSUPPGIFTER:

På Voco serveras frukost, lunch, middag och beställningar till konferenser.

I rollen som Köksmästare leder du det operativa arbetet i köket och kvalitetssäkrar mat och menyer. Du är synlig, närvarande och aktiv i den dagliga verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. 

Du har ett stort gastronomiskt intresse med en gedigen erfarenhet och kompetens inom matlagning. Ditt fokus förutom att bibehålla hög kvalitet och nöjda gäster är att utveckla och driva teamet och enheten framåt. I rollen har du utöver ditt operativa arbete även ett administrativt ansvar så som ekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten och bidrar till ett gott samarbete mellan kök, restaurang och konferensdel. Du har personalansvar för kök och disk.

OM DIG:

Vi tror att du har följande erfarenheter och egenskaper:

  • Du är en erfaren och serviceinriktad köksmästare med mångårig bakgrund inom hotellkök där fokus legat på frukostbuffé, traditionell lunch, à la carte samt högklassig matlagning för konferenser. Du har en bred internationell kulinarisk erfarenhet och är van att anpassa menyer efter både internationella gäster och förfrågningar.
  • Du är van att arbeta i miljöer där mat och gästupplevelse går hand i hand. Du är social, tillmötesgående och trygg i att möta både hotellgäster och konferensdeltagare vilket bidrar till en positiv helhetsupplevelse.
  • Du är flexibel och lösningsorienterad – van att arbeta under press och samtidigt leverera på hög nivå. Du har god förståelse för hotellverksamhet och dess flöden och kraven på samarbete mellan kök, restaurang, servicepersonal och övriga avdelningar.
  • Du har goda kunskaper inom köksekonomi: arbetar effektivt med inköp, råvaruhantering, portionskontroll och minimering av svinn – utan att tumma på kvalitet och presentation.
  • Du är en trygg ledare med förmågan att skapa ett gott arbetsklimat och bygga team. Du har mycket goda kunskaper inom matsäkerhet och egenkontroll.
  • Du pratar svenska och engelska obehindrat och har god kommunikativ förmåga gentemot både kollegor och gäster.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid beställningar och events.   

Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen! 

För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta sara.mjornell@majola.se

Om jobbet hos Majola Restaurangkonsult AB

Sista ansökningsdag
8 juni
Anställningsform:
Vanlig anställning
Löneform:
Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning:
Heltid
Kräver körkort:
Nej