Konsulter inom IT för framtida uppdrag i Linköping!

Har du en IT-teknisk bakgrund eller ett stort intresse för att komma in på området? Då tar vi gärna emot ditt CV för kommande behov ute hos våra kunder! OM TJÄNSTEN Just nu ser vi en stor efterfrågan på flertalet IT-profiler i Linköpingsregionen och vi öppnar därför upp en ansökan för dig som är arbetssökande eller sugen på att byta tjänst i området! Då detta är en intresseanmälan kommer vi spara ner ditt CV och återkomma först om vi får in en roll vi tror kan matcha din bakgrund. VI SÖKER DIG SOM Vi har behov både på junior och senior kompetens och välkomnar framför allt dig som har en bakgrund (eller intresse) inom något av följande roller: - IT-tekniker - IT-säkerhetstekniker - Systemadministratör - IT-support, 1st, 2nd, 3rd Vanligt förekommande kompetenser våra kunder efterfrågar just nu: - Nätverk - Linux/Unix - Windows - Drift och underhåll - IT-säkerhet Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

Om jobbet hos Academic Work Sweden AB

Kommunvapen för Linköping
Linköping kommun ligger i Östergötlands län och har goda kommunikationsmöjligheter med närliggande städer och kommuner. Norrköping, en annan stor stad i Östergötland, ligger cirka 40 kilometer öster om Linköping och kan nås med bil eller tåg på cirka 30-40 minuter. Det finns också goda förbindelser med andra närliggande städer och kommuner i regionen. Linköping har en varierad naturmiljö med skogar, sjöar, parker och grönområden. Staden präglas av sin grönska och närheten till vatten, vilket ger invånarna tillgång till ett varierande friluftsliv. Linköping är också känd för sin vackra gamla stadskärna [...]