Hedemora Assistansservice Ekonomisk Fören logotyp

Personlig Assistent i Hofors

Vik/sommarvik

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig till kunden men även dig som anställd. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

Vi söker en vikarie/sommarvikarie till en ung man i eget boende. Du ska assistera honom med allt från intimhygien till de vardagliga göromålen så som städning, handling, tvätt osv. Hjälpa han med sociala kontakter med såväl familj, kompisar som myndigheter. Tycker du även om alpin skidåkning och att resa så är det meriterande.

Du ska inneha B-körkort för manuell växellåda, hantera svenska klanderfritt. Då kommunikation och dokumentation är av yttersta vikt är det viktigt att det fungerar. Sök inte detta jobb om något av de ovanstående kriterier inte kan efterlevas.

Schemat innehåller dag/kväll/vaken natt. Även helg!

Du mailar din ansökan till oss och fångar den intresse blir kallad på intervju med verksamhetsansvarig. I nästa steg får du träffa kunden/företrädare för mer information gällande det specifika jobbet. Därefter bokas kundbesök/introduktion.

#jobbjustnu

Om jobbet hos Hedemora Assistansservice Ekonomisk Fören

Behovsanställning
Kommunvapen för Hofors