Personlig assistent sökes i Skara

En man i 50-årsåldern söker nu en trygg och varm assistent. Trygghet är viktigt för hans välmående då han har aktiv assistans dygnet runt.

Kunden är en humoristisk man som sitter i rullstol och behöver hjälp med vardagliga sysslor, hygien, handling, aktiviteter osv.

Vi söker både ordinarie och sommarvikarie. Vi söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete och som trivs med att arbeta med människor. Du är en trygg och pålitlig person som kan arbeta självständigt men som också fungerar i en grupp med gemensamt arbetssätt. Du är positiv, lyhörd och flexibel.

Vårderfarenhet sedan tidigare är viktigt och även att du har goda kunskaper i det svenska språket.

Har du körkort är det ett plus men inget krav.

Om jobbet hos Chlon, Artur Grzegorz

Kommunvapen för Skara
Att bo i Skara kommun är att bo på Västgötaslätten i Västra Götalands län omgiven av svensk historia. Centralorten Skara är en av Sveriges äldsta städer och har under Sveriges historia varit centrum för stora händelser. Från svenska rådsmötet som hölls år 1326 till svensk-dansk-norska rådsmötet år 1458. Här har viktiga kungar, drottningar och kyrkan satt sin prägel på Sverige. Skara kommun har idag runt 18 600 invånare varav runt 11 700 personer valt att bo i Skara tätort. Andra tätorter är historiska Varnhem som bland annat gestaltas i Jan Guillous serie om tempelriddaren Arn, Ardala och Axvall. [...]