Sjuksköterska ansvarig för delegeringsutbildning till Lindgården

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Basen är på Lindgården, vid behov kan resor ut i verksamheter förekomma. Ni är två stycken sjuksköterskor som ansvarar för utbildningen där ni har möjlighet att påverka och vara med och utveckla utbildningen. ARBETSUPPGIFTER Sjuksköterska med ansvar för delegeringsutbildning gällande insulin och läkemedel. Arbetsuppgifterna kan eventuellt vidareutvecklas i samband med uppstart av växthuset. I arbetsuppgifterna ingår att hålla i fysiska träffar för omvårdnadspersonal där både teori och praktik ska vävas samman. Låter detta intressant och du vill veta mer, tveka inte att höra av dig. KVALIFIKATIONER Du som söker är sjuksköterska med erfarenhet av kommunal verksamhet. B-körkort är ett krav. ÖVRIGT Är du intresserad av att läsa mer om Sundsvall? Klicka in på www.sundsvall.se eller är du intresserad av hur det vore att bo och arbeta i Sundsvall kan du läsa mer på www.nykommun.se/kommun/sundsvall/ Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.rtjmedelpad.se/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanstpersonal-i-beredskap-rib Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om jobbet hos Sundsvalls kommun

2024-03-03