Höganäs kommun logotyp

Snabb ansökan! Vi söker sommarvikarier till hemvården och nattpatrullen nu!

I Höganäs kommunkoncern smälter lokal passion samman med en utmanande attityd som säger "vi kör". Nu är vi på jakt efter fler hjärtliga samhällsbyggare som brinner för att göra vardagen för kommunens invånare lite bättre, varje dag. Hos oss i Höganäs kommer du inte bara att skapa mening utan också leverera verklig nytta till samhället. På Höganäs Omsorg AB, kommunens eget omsorgsbolag, är vi inte bara anställda; vi är passionerade livsförbättrare som varje dag går till jobbet med ett enda mål – att göra livet bättre för våra omsorgstagare. Med hjälp av innovation och digitalisering klurar vi ut hur vi kan bli bättre och med både hjärta och hjärna ger vi allt. Vi strävar efter att gå den extra milen, skapa en atmosfär av trygghet och främja självständighet för dem vi är till för. ARBETSUPPGIFTER Vill du göra en verklig skillnad i människors liv? Har du ett stort hjärta och en genuin omtanke för andra? Då kan du vara den vi letar efter! Vill du vara med och påverka och utveckla framtidens äldreomsorg? Vill du kunna känna att det arbete du utför är betydelsefullt och viktigt? Vill du jobba i team? Då är du den vi söker! Vår arbetsplats präglas av professionalitet och en strävan efter god kvalité. Vi utvecklar vårt arbete för att möta behoven hos den vi är till för. Vi söker medarbetare till hemvården och nattpatrullen i natursköna Höganäs kommun. Du ger omsorg, hjälp och stöd till omsorgstagarna utifrån deras individuella behov samt skapar en meningsfull vardag. I arbetsuppgifterna ingår också IT-baserad dokumentation och administration samt delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. KVALIFIKATIONER Som person ser vi att du är engagerad, samarbetsvillig och flexibel. Likt oss brinner du för äldre och tycker äldreomsorgen är spännande och vill göra skillnad för våra omsorgstagare inom hemvården i Höganäs kommun. Du är professionell, lyhörd och ansvarsfull. Du har lätt för att kommunicera och bemöta andra och du har en vilja att utföra arbetet med god kvalité. Det krävs goda kunskaper i de svenska språket i både tal och skrift. Vi erbjuder schema från juni tom augusti. Du som söker ska kunna arbeta största delen av sommaren dag/kväll eller natt samt varannan helg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav Vi påbörjar rekryteringen direkt så sök redan idag! ÖVRIGT "Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Om jobbet hos Höganäs kommun

Deltid
Kommunvapen för Höganäs
Att bo i Höganäs kommun innebär att ha många mil kust med långa sandstränder nära till hands. Höganäs ligger vid kusten i nordvästra Skåne län. Området tillhör även vad kallas Familjen Helsingborg , ett samarbete mellan flera skånska kommuner. Att leva och bo i Höganäs kännetecknas av att livskvalitet och frihet. Det bor runt 27 500 personer i Höganäs kommun, centralort är Höganäs med run 16 000 invånare. Två andra större tätorter är Viken, som till viss del även ligger i Helsingborgs kommun och Jonstorp. Det finns flera andra mindre tätorter och byar där du aldrig här långt till havet. Bo alltid [...]