EUSTAFF SWEDEN AB logotyp

Vi på Eustaff bemanning söker nu en duktig truckförare!

Truckchaufför sökes till Smålandsstenar!

Eustaff Bemanning söker nu en erfaren och pålitlig truckchaufför för en spännande tjänst i Smålandsstenar. Om du har goda truck kunskaper och vill vara en del av ett dynamiskt team, då är detta möjligheten för dig!

Som truckchaufför hos oss kommer du att vara ansvarig för att:

- Lasta och lossa gods med hjälp av truck.
- Säkerställa att lagret är välorganiserat och effektivt.
- Transportera varor inom lagret och till olika produktionsavdelningar.
- Utföra daglig inspektion och underhåll av trucken.
- Följande av säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner.

Kvalifikationer:
- Truckkort (A och B) är ett krav.
- Erfarenhet av att köra truck, gärna inom lager eller industri.
- God fysisk kondition och förmåga att hantera tunga lyft.
- Noggrann och ansvarsfull med en hög arbetsmoral.
- Grundläggande kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Möjlighet till fast anställning efter en prövoperiod.
- En säker och trevlig arbetsmiljö.
- Stödjande och engagerade kollegor.

Eustaff är ett mångkulturellt bemannings- och rekryteringsföretag.

Med bas i Sverige har vi även rekryteringskontor i Bulgarien, Rumänien och Moldavien. Det låter oss dra fördelar av den oerhört stora mängd samlade kompetenser och kundkrets som ryms under vår globala verksamhet. Vi har funnits i branschen under många år och erbjuder idag många attraktiva tjänster runt om i Sverige. Vi erbjuder en trygg anställning och är ett enklare alternativ där vi är praktiskt orienterade med ambitionen att hjälpa alla inblandade att lyckas.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan slutdatum.

Om jobbet hos EUSTAFF SWEDEN AB

5 augusti
Kommunvapen för Gislaved
Att bo i Gislaved kommun är familjevänligt och med många möjligheter att få ihop livspusslet. Gislaved ligger i Jönköpings län och tillhör vad som kallas Gnosjöregionen, förkortat GGVV-regionen. GGVV-regionen är framför allt känt vad som kallas Gnosjöandan, det vill säga en stark känsla för företagande och entreprenörskap. Det bor närmare 30 000 invånare i Gislaved kommun. Strax över 10 000 personer bor i tätorten och centralorten Gislaved. Det finns sju andra, med allt från 5 000 invånare till några hundra. Bland annat Smålandsstenar, Anderstorp och Skeppshult. Möjligheter att bo som du vill i [...]