Livet i Östhammar

Lämnade storstaden för lugnet i Östhammar

Ett vardagsliv i Östhammar är ett mer stressfritt liv. Det menar en Östhammar-bo som återvände till kommunen efter en lång tid i Stockholm. Att komma tillbaka till Östhammar var ett enkelt beslut, men orosmomentet va de två ungdomarna i familjen. Skulle de trivas? Det visade sig vara en oro förgäves. Båda ungdomarna trivs över förväntan, hittade nya vänner snabbt och fritidsaktiviteter. Skolan var och är välkomnande, och gjorde ett bra jobb med att få ungdomarna att känna sig hemma. Visst – allt man behöver finns i en storstad som Stockholm, men den hektiska trafiken med köer och långa avstånd i bil gjorde valet att flytta tillbaka till lugnet enkelt. I Östhammar finns allt inom gångavstånd. Det är enkelt att ta sig runt och familjen saknar inget. Kryper storstads längtan finns möjligheten att åka dit med ett kort avstånd. Man får helt enkelt det bästa av två världar.

Östhammar är en plats rik på natur, kultur, bra utbildning och flera spännande karriärmöjligheter. Här är arbetslösheten låg, och många pendlar in varje dag till kommunen för arbete. Här finns stora möjligheter för dig och din familj att leva ett härligt liv med god gemenskap i ett mindre samhälle som har mycket att erbjuda.


Funderar du på att flytta till Östhammar? Kontakta vår kundtjänst Östhammar Direkt så kan vi hjälpa dig svara på dina frågor.

Bild