Hitta Sveriges bästa campingplatser 2024 bild

Hitta Sveriges bästa campingplatser 2024

Publicerad

Semestern är snart här och kanske är du en av alla som bara älskar att se dig runt i Sverige med husvagn? Nu har Sveriges bästa campingplatser 2024 korats och många guldkorn återkommer år efter år. Kanske är det ditt första år ute på vägarna och då kan det vara bra att ha en eller ett par planerade stopp.

Priset heter Campers Choice och delas årligen ut på Svensk Campings årsmöte. Denna gång har över 7 000 personer röstat på sina favoriter. Är du en inbiten campare eller blir det kanske första året som familjen siktar på att ge sig ut i campingsverige? 

Om du är nybörja i denna värld kan tanken på att resa i väg med sitt campingfordon tyckas vara en skrämmande utmaning till en början. Men med rätt förberedelser blir den här typen av resor ett oförglömligt äventyr. Känslan av frihet, flexibilitet och möjligheten att vakna upp på en ny plats varje dag är bara några av anledningarna till att camping har tagit en stor plats i många svenskars hjärtan. Dessutom tillkommer närheten till naturen, som du upplever på ett speciellt sätt – du kommer definitivt att känna en helt ny koppling till landet efter din första resa.

Tänk på att vara väl förberedd, kontrollera fordonen noga och gör upp några valda stopp innan ni ger er av. Men passa också på att vara lite spontana – det är ju det som är en del av charmen!

Sveriges bästa campingplatser 2024

•            Bomstadbaden, Karlstad Swecamp, Värmland

•            Böda Sand Beach Resort, Öland

•            Daftö Resort, Bohuslän

•            Dragsö Camping & Stugby, Blekinge

•            Gekåsbyn Ullared, Halland

•            GrebbestadFjorden, Bohuslän

•            Gullbrannagården, Halland

•            Hultsfred Strandcamping, Småland

•            Stenrösets Camping Trollhättan, Västergötland

•            Särna Camping, Dalarna

•            Tingsryd Resort, Småland

•            Västra Kajen Camping, Norrbotten