Tillägg

Nå ut till
ännu fler

Vi skapar er sida

Tillsammans tar vi fram och skapar er unika kommunsida med målgruppsanpassat innehåll och relevanta sökord. På så sätt kan ni öka er synlighet, driva rätt trafik och nå relevanta kundgrupper. Låt oss ta er kommunsida till nästa nivå och nå era mål!

29.900 kr

Exempel på kommunsida skapande

Månadens kommun på startsidan

Vi erbjuder möjligheten att synas som "Månadens kommun" på vår startsida, som besöks av cirka 50 000 användare varje månad. Detta innebär att er kommun exponeras genom en video som visas med 100% synlighet. Genom denna exponering kan ni öka er närvaro och locka till er fler besökare och invånare till er kommun. Ta chansen att skapa mer uppmärksamhet kring er kommun och låt oss hjälpa er att få er kommun i fokus på nykommun.se.

29.900 kr/månad

nykommun.se

Exempel på videospelare

Jobbflöde

Genom att integrera er kommunsida med kommunens rekryteringsverktyg och/eller Arbetsförmedlingen kan ni visa upp alla era lediga jobb på ett enkelt och effektivt sätt. Detta gör det smidigt för potentiella kandidater att hitta och söka jobb i er kommun, samtidigt som det sparar er tid och arbete. Öka synligheten för era lediga tjänster och locka till er de bästa kandidaterna genom att utnyttja denna integrationsmöjlighet på er kommunsida.

2.900 kr/månad och integration

Visa alla lediga jobb i kommunen

Utvalda jobb

Att synas på vår startsida är ett effektivt sätt att nå ut till vår stora besökarskara och locka till er högkvalificerade kandidater. Vi erbjuder er möjligheten att exponera era mest eftertraktade jobb på en av de mest besökta sajterna för kommunrekrytering i Sverige. På så sätt kan ni öka chansen att hitta rätt kandidater som söker efter spännande karriärmöjligheter i er kommun. När ni samarbetar med oss så kan ni vara säker på att era lediga tjänster får den uppmärksamhet de förtjänar och att ni når ut till rätt målgrupp.

1 - 4 jobb 9.900 kr/jobb
5 - 9 jobb 7.900 kr/jobb
10+ jobb 5.900 kr/jobb

Högprioriterade lediga jobb

Aktuella nyhetsartiklar

På nykommun.se kan ni attrahera trafik till er kommunsida på ett effektivt sätt genom relevanta och engagerande artiklar som visas på vår startsida. Genom att synas med intressant innehåll kan ni nå ut till en bredare målgrupp och samtidigt stärka ert varumärke. Vi hjälper er att ta fram kvalitativa artiklar som skapar engagemang och ger er ökad synlighet.

4.900 kr

Nyhetsartiklar

Kommuner i fokus

Genom att välja en "Kommun i fokus" kan ni visa upp det som er kommun verkligen utmärker sig för. Kanske är ni den mest cykelvänliga kommunen i Sverige, eller så är ni den bästa platsen för unga entreprenörer att starta sin verksamhet. Vi hjälper er att synas genom att exponera er kommun på vår startsida, vilket gör att ni når ut till våra 50 000 besökare varje månad. Så ta chansen att visa upp vad som gör er kommun unik och locka till er rätt målgrupp.

1.290 kr/månad

Nyhetsartiklar

Aktivera kommunsida

Vi hjälper er att nå ut till er främsta intressemålgrupp genom marknadsföring av er kommunsida på sociala medier. Med vår expertis inom sociala medier och målinriktad annonsering skapar vi kampanjer som når rätt personer och ökar medvetenheten om er kommun och dess attraktiva erbjudanden. Låt oss hjälpa er att bygga ett starkt varumärke och locka fler besökare till er kommunsida.

Från 9.900 kr

Exempel på Instagraminlägg

Enkätundersökning

Vill du lära känna din målgrupp bättre och få direkt feedback från dina besökare? Med vår enkätundersökningstjänst kan du ställa viktiga frågor och få värdefulla insikter om dina besökares behov och önskemål. skapa en mer engagerande upplevelse för dina användare och samla in värdefulla datapunkter.

5.900 kr/månad

Exempel på Instagraminlägg

Anmäl ert intresse idag

Vi hjälper er att komma igång.