Kock till Gyllene Uttern
Anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan Jula Hotell. Gyllene Uttern är ett traditionellt och mysigt hotell i Gränna. Här arbetar du omgiven av naturen och med en fantastisk utsikt över Vättern. Gyllene Uttern är en fyrstjärnig anläggning som består utav hotellrum, stugor, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler. Här hos oss arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är.
Skapa unika smakupplevelser i en växande Hotellkedja som kock på Gyllene Uttern
Nu har du möjligheten att få växa inom Sveriges roligaste bransch. Hos oss får du ett varierande arbete med gästen och teamet i fokus.
Som kock kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att ge bästa möjliga smakupplevelse till våra gäster. Att ge restaurangens och hotellets gäster den bästa servicen, mat med mycket god kvalitet och en fin upplevelse är något du brinner för.
Om du drömmer om att få utvecklas i rollen som kock och vill arbeta i en fartfylld miljö tillsammans med härliga kollegor, är det här en chans du inte bör missa!
Ditt anställningserbjudande
Som anställd på Gyllene Uttern får du lön enligt överenskommelse, tillgång till friskvårdsbidrag samt flertalet rabatter.
Du kommer att ingå i ett kompetent team som samarbetar och utvecklar varandra. Du kommer att få stöd och hjälp av en engagerad Köksmästare och erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där du kan känna dig bekväm och motiverad. I takt med att kedjan ständigt utvecklas men också växer, kommer det att finnas spännande karriärmöjligheter för rätt person framöver.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som kock skapar du tillsammans med dina kollegor i köket, inte bara utsökta måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du är därmed högst delaktig i att skapa en miljö där både personal och gäster stortrivs.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- arbeta med A la carte, större bokningar och lunch
- arbeta i en snabb miljö med hög service
- arbeta med allt från ordinarie drift till större event som bröllop och fester för stora sällskap
I rollen får du vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman hotellet och närområdet på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck samt värna om den kreativitet som finns i köket.
Ett gemensamt mål är att vi ska vara där gästen är för att kunna ge den service våra gäster minns och vill tillbaka till. Detta kräver ett högt engagemang från alla som arbetar på hotellet.
Värt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning.
Arbetstiderna varierar mellan dag , kvällar och helger. Du kommer att arbeta efter schema med start enligt överenskommelse.
Gyllene Uttern har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Din anställning börjar med en introduktion. Detta ger dig möjlighet att lära dig allt som du behöver veta för att utföra ditt arbete på ett korrekt och effektivt sätt.
Våra förväntningar
Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse
För att arbeta som kock hos oss behöver du:
- utbildning som är relevant för tjänsten
- tidigare arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang
- goda kunskaper i svenska
- arbeta strukturerat och organiserat
- förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo
- vana av att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter
Du sätter stort värde i ditt bemötande mot gästen samt mot dina kollegor vilket gör att du har en god kommunikationsförmåga, trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du har ett öga för detaljer och leverera med extra omtanke ligger i din natur.
Så här söker du
Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef Mattias Tambour mattias.tambour@julahotell.se
Sista ansökningsdag är den 7 juli. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om jobbet hos Jula Hotell AB
