Höglekardalens Semesterby AB logotyp

KÖKSMÄSTARE

Nu söker vi en engagerad och erfaren köksmästare som vill ta nästa steg tillsammans med oss. Tjänsten innebär ett delat ansvar för både drift och utveckling av våra restauranger – i nära samarbete med vår nuvarande Food & Beverage Manager.

Om verksamheten:

• Vintersäsong: Två restauranger med totalt sju köksanställda.

• Sommarsäsong: En restaurang med två kockar.

• Restaurang Drommen, vår huvudrestaurang i dalen, har öppet

vinter och sommar och serverar allt från enklare lunchrätter till

middagar med lokal förankring av hög kvalitet.

• Restaurang Hovde, vår backrestaurang, med läge mitt i skidområdet,

är vår satsning på en italienskinspirerad mötesplats med ambitionen

att bli en av Sveriges bästa backrestauranger.

Tjänsten är på heltid, med varierande arbetstider. Dag- och kvällstid samt helger. Arbetstider varierar även under säsongen.

Provanställning 6 månader med möjlighet till fast anställning.

VI SÖKER DIG SOM:

• Har ett starkt intresse för mat, ledarskap, värdskap och utveckling.

• Trivs i rollen som inspirerande ledare, med fokus på både teamet

och helheten.

• Är prestigelös, trygg i köket och trivs i ett högt tempo.

• Ser charmen i att bo och arbeta nära fjällen – med skidåkning,

vandring, cykling och naturupplevelser utanför dörren, året om.

VI ERBJUDER:

En unik arbetsmiljö i ett av Sveriges vackraste fjällområden, möjlighet att påverka och utveckla vår restaurangverksamhet, och ett nära samarbete med ett dedikerat team.

En fast tjänst med tillträde och omfattning enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till: Restaurangdrommen@bydalsfjallen.se

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Varmt välkommen att kontakta

Mattias Svensson: mattiashus13@gmail.com

Om jobbet hos Höglekardalens Semesterby AB

Sista ansökningsdag
30 september
Anställningsform:
Vanlig anställning
Löneform:
Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning:
Heltid
Kräver körkort:
Ja