Majola Restaurangkonsult AB logotyp

Köksmästare sökes till Eatery i Sundbyberg!

OM EATERY: Eatery Sverige AB  driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även företagsrestauranger, t.ex. Social Kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag.

Restaurang, möten och fest!

Eatery vill erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll.

Frukost på väg till jobbet, en prisvärd och vällagad lunch, en konferens i härlig miljö med modern teknik, catering till företaget eller en after work för att fira veckans prestationer.

En konferens i historiska Lumafabriken, samla kollegorna för möte och därefter gemensam middag på Gärdet eller vad sägs om en födelsedagsmiddag i Sundbyberg eller Kungsholmen?

Eatery är en del av Teser Group där Eatery, Incontro, Magnus Johanssons Bageri & Konditori, Memorio och godsmak.se ingår.

Mer om Eatery kan du läsa här: https://eatery.se/ och om Teser Group här: https://www.tesergroup.com/

 OM TJÄNSTEN:

På Eatery Sundbyberg vill man att gästerna ska känna sig hemma! Här är alla välkomna och det ska finnas något för var och en som kommer. En härlig lunch, en kaffe eller ett glas vin med tilltugg eller en vällagad middag med familj eller vänner. Eller för dig själv  och din hund kanske, för här är även våra fyrfotade vänner välkomna. Potentialen är stor och för rätt person så finns det mycket att utveckla och göra. Om man även tar tillvara på de lokalas intressen och är lyhörd inför deras önskemål så finns det all möjlighet att utöka verksamheten.

Det serveras lunch måndag - fredag, middag onsdag - lördag samt brunch lördag och söndag. I lokalerna finns även ett konferensrum för enskilda möten med modern utrustning  som också är möjligt att boka för privata fester och middagar. Framöver är planen att hålla restaurangen öppet de flesta kvällarna i veckan.

Som köksmästare för denna enhet ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingen i köket. Du hanterar inköp och leverantörskontakter men är också aktiv i det operativa, dagliga arbetet. Du schemalägger och arbetsleder dina medarbetare i köket och säkerställer engagemang och motivation i teamet.

Inom koncernen finns en central meny framtagen men du som köksmästare har möjlighet att sätta din egen prägel på det som serveras. Här arbetar man utifrån trender, säsong och gästernas preferenser med allt från husmanskost till influenser från resten av världen.

OM DIG SOM SÖKER:

Till Eaterys enhet i Sundbyberg söker vi nu en driven, positiv, kreativ och flexibel köksmästare som tillsammans med restaurangchefen vill driva restaurangen framåt.

Du har några års erfarenhet av liknande roller och du är en social och framåt person som tycker att mötet med dina gästerna är det roligaste som finns. Du har ett eget kommersiellt driv och låter dig inspireras av trender inom matlagning.

Vi tror att du har dessa egenskaper och kunskaper:

  • Du har erfarenhet av traditionell husmanskost samt högkvalitativ matlagning för konferenser och festvåning
  • Du har god kunskap av internationell matlagningskunskap och erfarenhet av att arbeta med rätter från olika delar av världen vilket ger en bred och kreativ kulinarisk repertoar.
  • Du är social och gillar att möta gästerna och har förmågan att skapa en bra atmosfär och kundupplevelse
  • Du är kreativ och lösningsorienterad i köket med förmågan att hitta innovativa lösningar under pressade situationer
  • Du har god ekonomisk kunskap och är bra på att hålla koll på matkostnader, portionsstorlekar och maximera resurser utan att kompromissa på kvaliteten
  • Du har starka ledarskapsförmågor och kan leda ett team och kan skapa en positiv arbetsmiljö och säkerställa att arbetet genomförs effektivt.
  • Du har hög kunskap inom matsäkerhet och egenkontroll vilket är avgörande för att säkerställa att alla livsmedel hanteras korrekt och att alla regler följs
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska för att lätt kunna kommunicera med både personal samt gäster       

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är främst dagtid måndag till fredag men kvälls- och helgarbete förekommer vid behov samt vid beställningar och events.

Låter detta som du? Välkommen att söka direkt via annonsen! 

För mer information om denna tjänst och eventuella frågor kontakta sara.mjornell@majola.se

Om jobbet hos Majola Restaurangkonsult AB

Sista ansökningsdag
18 maj
Anställningsform:
Vanlig anställning
Löneform:
Fast månads- vecko- eller timlön
Omfattning:
Heltid
Kräver körkort:
Nej