Från lada till del av norsk fintech-koncern bild

Från lada till del av norsk fintech-koncern

Publicerad

Den här artikeln är i samarbete med Skövde

Det började med fem kompisar som byggde hemsidor i en lada i Götene. Nu är Stacc Farm en del av den norska fintech-koncernen Stacc och nya möjligheter har öppnat sig för företaget.

Digitala betaltjänster finns i vår vardag och underlättar våra liv på flera sätt, men trots det är fintechbranschen är lite av en doldis, i alla fall om man jämför med den välkända spelbranschen, som många förknippar Skövde med. Men faktum är att det var fintech som var en del av starten för tech-industrins utveckling i Skövde. Idag finns det flera företag i staden som har kunder över hela världen.

– Ett bevis på att vi är bra på det vi gör här i Skövde är att när vi är ute på kundbesök i Norden så får vi ofta höra ”Jaha, är ni också från Skövde?” Skövde är så starkt förknippat med fintech, säger Roderick Hristov, VD på Stacc Farm. Well played, Skövde! Vill du veta mer om Stacc Farm och deras utvecklingsplan framåt? Läs mer här