Välkommen till Skövde – tre aktiviteter för nyinflyttade bild

Välkommen till Skövde – tre aktiviteter för nyinflyttade

Publicerad

Att ta steget och flytta till en ny stad är väldigt spännande. Det innebär möjligheter till nya möten, nya platser att utforska och erfarenheter som utmanar och berikar oss som individer. Men det kan också vara en överväldigande upplevelse.

För att förenkla övergången när man flyttat, så har Skövde kommun arrangerat ett par inspirerande tillfällen som är speciellt utformade för att välkomna nyinflyttade. Dessa tillfällen är perfekta att ta del av när man vill lära känna staden, kulturen och träffa nya människor.

Välkomstkvällar

Är du nyfiken på Skövde och vill lära känna staden? Då är Skövde kommuns välkomstkvällar perfekta för dig. Dessa evenemang är skapade i samarbete mellan Skövde kommun och Studiefrämjandet och erbjuder en unik inblick i vad Skövde har att erbjuda. Det är även ett utmärkt tillfälle att träffa andra nyinflyttade.

Swedish Language Lunch

Om du vill träffa nya människor och samtidigt förbättra dina svenska språkkunskaper i en avslappnad miljö, då är Swedish Language Lunch perfekt för dig! Det här eventet är ett samarbete mellan Skövde kommun och Science Park och är öppet för alla, oavsett yrke, ålder och språkfärdighetsnivå. Det krävs ingen föranmälan – du är välkommen att bara dyka upp!

Skövde Career Program

Är du yrkesverksam i Skövde eller Skaraborgsregionen och har du nyligen flyttat hit från ett annat land? Eller är du en mastersstudent vid Högskolan i Skövde som drömmer om att bygga en framgångsrik karriär? Då är Skövdes Career Program det perfekta programmet för dig!

För mer information om de olika eventen och programmen klicka här.

Den här artikeln är i samarbete med Skövde.