Till Hällefors

Mera livskvalitet

Mer livskvalitet i Hällefors Grythyttan

Det finns flera goda anledningar till varför ett liv i Hällefors Grythyttan ger mer livskvalitet. Här är det nära till allt – naturen, arbetet, skolan och stadskärna. Här kan du bosätta dig i ett stort hus på landet men samtidigt ha tio minuters väg till jobbet. Slipp stressen en större stad kommer med, njut istället av det som faktiskt är viktigt. Skulle du vilja byta ut lantlig charm mot stadsbrus för en dag finns tågförbindelser till Göteborg, Falun och Kristinehamn. Örebro är endast en timma bilväg bort, därifrån tar du enkelt tåget till Stockholm om du vill besöka huvudstaden.

Karin längtade "hem" – inflyttad till Hällefors

Karin Frenander är inflyttad till Hällefors. Hon är ursprungligen från Örebro och längtade "hem". Det bästa med Hällefors är närheten till allt. Trots att Karin bor på landet har hon tio minuter till jobb och kan promenera till stadskärnan och allt hon behöver. Här kan hon spendera mycket tid utomhus, promenera med hunden, plocka svamp och bär.

Selinda – I Grythyttan hälsar man på varandra

Selinda flyttade till Grythyttan och fann både kärlek och jobb. Faktum är att hennes närmsta chef är hennes pojkvän. Men flytten förde med sig mer än kärlek. I Grythyttan hälsar man på varandra, det är ett litet samhälle vilket ger en god sammanhållningen bland invånarna. Selinda upplever att flytten och den nya gemenskapen med Grythytte-bor har gjort henne mindre blyg och mer öppen för att lära känna nya människor.

Märta fick mer tid till familjen när de flyttade till Hjulsjö

Märta och hennes familj valde att bosätta sig i Hjulsjö tack vare låga huspriser vilket ger mer över till annat – framförallt tid med barnen. Allt deras familj kan önska finns här: ur och skur dagis, barnavårdscentral, naturen och lugnet.

Är du nyfiken på att flytta till Hällefors Grythyttan? Här kan du få mer information.