Till Bjurholm

Om Bjurholm kommun

I den västra delen av umeåregionen ligger Bjurholm. Här förenas det bästa av världar med närhet till storslagen natur, engagerade människor samt en välutbyggd data och telekommunikation. Bjurholm har en välkomnande atmosfär, vilket gör kommunen till en plats för både privatpersoner och näringsidkare att trivas och utvecklas i.

I Bjurholm finns en slående natur och ett stort utbud av aktiviteter och besöksmål. De närliggande vattendragen, de vackra skogslandskapen, och den friska luften skapar dessutom en härlig atmosfär. Där skapandet av idéer kan frodas. Mervärdet av den fina omgivningen är stor och något som fler behöver uppleva.

Med fantastiska ytor och ett positivt företagsklimat har vi ett utmärkt läge när det gäller etablering av alla sorter. Bjurholm rankas som en av norrlands mest företagsvänliga kommuner, här får du den hjälp och uppbackning du behöver för att lyckas. Tillsammans med våra engagerade företagare siktar vi hela tiden framåt, både på den lokala och globala marknaden.

Närheten till Umeå gör Bjurholm till en attraktiv kommun att bo och verka i tillsammans med de andra kommunerna inom umeåregionen, ingår Bjurholm i en av de starkaste tillväxtregionerna i landet.

Bild