Till Ragunda

Arbeta i Ragunda

Flera spännande företag och arbetsmöjligheter i Ragunda

Bild

Vi har flera spännande företag med sitt säte i Ragunda. De största företagen finns inom industrin, skogen och försäkringsbranschen. Elproduktion är också ett stort område, både inom vattenkraft och vindkraft. I kommunen finns nio vattenkraft och står för cirka 10% av Sveriges vattenkraft.

Några större företag i Ragunda

I Bispgården är tillverkningsindustrin betydande med världsledande företag bland annat ZEPRO/Z-lyften produktion AB, Kjellbergs Plast AB, som dessutom mottagit pris för utmärkt svenskt form, och Fors Industrier med sin unika granuleringsmaskin och sin nya produkt "Attach".

I orterna Stugun och Hammarstrand hittar du flera innovativa och spännande företag. Bland annat SCA med en stor anläggning för hyvling och målning av träprodukter. I Hammarstrand håller det expanderande elektronikföretaget Hammlet till, även Moderna, Svedea och Motormännen som alla verkar i försäkringsbranschen. Även e-handelsbranschen finns representerad i kommunen i form av Stööks skor och PN Jakt.

Välkommen att etablera ditt företag i Ragunda

Vi välkomnar dig som ny entreprenör och företagare som vill etablera ditt företag och verksamhet i Ragunda. Söker du jobb inom kommunen har vi flera lediga jobb inom skolan och sjukvården, gärna dig med en högre utbildning och specialkompetens.

"Vi har fantastisk natur i Ragunda. Det finns jobbmöjligheter i många olika branscher och goda förutsättningar att starta eget företag. Allt är möjligt bara man vill och tror på sin sak!" - Per Nordwall, Grundare av PN Jakt. Här kan du höra Per berätta om hur det är att driva företag i Ragunda.

Under fliken "Lediga Jobb" kan du se alla lediga jobb i kommunen.