Till Mariestad

Bo & leva

Bo & leva

Att bo i Mariestad är att ta vara på det goda i livet. Här har du både förskola och kvällsdopp inom räckhåll. Det ger livskvalitet som räcker året om.

När det gäller vackra boendemiljöer är Mariestad en riktig naturbegåvning. Nya, attraktiva platser att sätta bo på skapas hela tiden – alltid med fokus på det sjönära. Söker du en unik tomt, en exklusiv bostadsrätt eller en bekväm hyresrätt? Eller drömmer du om en egen lantidyll? Här finns drömlägen för alla smaker.

Mariestad står för det enkla och nära i livet, oavsett om det handlar om service, fritidsliv eller arbete. Här har du det mesta du behöver inom räckhåll. Medan barnen cyklar till skolan kan du promenera till jobbet – eller ta tåget eller bussen om du arbetar på annan ort.

När arbetsdagen är slut tar livskvaliteten över. Med ett rikt föreningsliv och storslagen natur runt knuten har du både tid och möjlighet till en meningsfull fritid. Här finns allt från anrika idrottsföreningar till nischade kulturinitiativ. Naturen är som gjord för friluftsliv både på land och till sjöss, och var du än befinner dig är du alltid tillräckligt nära Vänern för ett spontandopp.