Till Skövde

Studera i Skövde

Här finns utbildningarna för ditt framtida jag

Bild

Kan man vara bäst även om man inte störst? Självklart. Det har vi bevisat flera gånger om.


I Skövde är det låga trösklar och högt i tak och det finns en naturlig nyfikenhet för det nya och okända. Möjligheterna för dig att utvecklas i Skövde är många.

Högskolan i Skövde är en av Sveriges mest nischade högskolor och erbjuder unika utbildningar och forskningsmöjligheter i världsklass inom t.ex. dataspelsutveckling, IT och digitalisering, informationsteknologi och virtuell produktion.

Vi tycker också att det är helt logiskt att man som student i Skövde redan från början får en nära kontakt med sina potentiella framtida arbetsplatser. Därför finns flera arenor och communities där man möts. Kanske kommer du, precis som andra Skövde-studenter vara med och bygga nästa världssuccé inom spelutveckling? Då kommer du trivas hos Sweden Game Arena. Eller så kommer du bistå in med de senaste forskningsrönen inom hållbar industri och då kommer Assar Innovation Arena att vara en given plats för dig.

I Skövde finns även riktigt bra yrkeshögskolor, vuxenutbildning, folkhögskolor och studieförbund.

 Här är det lätt att knyta kontakter, mötas och tillsammans ta sig vidare. Vi hoppas att du får en fantastisk studie­tid och att du vill stanna kvar i Skövde när du är klar med studierna. Låt oss utforska och utvecklas tillsammans.

Jobba & Studera – Skövde (skovde.com)

Bild
Bild