Till Tranås

Bo i Tranås

Bild

Ett lite smidigare liv

Söker du ett lite enklare och smidigare vardagsliv, där det är nära till skolor, jobb, idrott och service? Att bo i Tranås kommun är att välja det lite smidigare livet. Här har du nära till det mesta, både till ditt jobb, till barnens fritidsaktiviteter och en fantastisk natur. Familjelogistiken blir helt enkelt lättare och det blir mer tid över till familj och fritidsintressen.

Hur vill du bo?

Vad sägs om en tomt i sjönära läge med närhet till blåbärsskog, båtplats och golfbana? Eller en egen hästgård i naturskön miljö och med gångavstånd till skola och förskola? I Tranås finns det stor valfrihet i boendet. Här finns hus till salu, lägenheter att hyra, bostadsrätter att köpa och lediga tomter i attraktiva lägen, såväl i stan som på landsbygden. Helt enkelt mycket boende för pengarna.

Läs mer om aktuella bostadsprojekt

Bild

Bygga nytt?

I Tranås kommun pågår just nu flera intressanta byggprojekt. Det finns flera möjligheter till sjönära boenden, i området Norraby fyra finns tomter till salu för att bygga ditt drömhus och det uppförs också flerbostadshus i området. Vill du bo landet finns det också flera lediga tomter i samhällena Gripenberg, Linderås och Sommen.

Läs mer om våra lediga tomter

Bild

Hyra lägenhet i Tranås

Det finns flera olika fastighetsägare som hyr ut lägenheter i Tranås. I Tranås har du möjligheten att hyra nyproducerade lägenheter eller radhus som passar just dig. Du kan välja en lägenhet centralt men ändå nära parker och vackra grönområde eller en bostad nära skolor och barnomsorg. Det är lätt att hitta ditt drömboende i Tranås!

Läs mer om hyresbostäder i Tranås

Bild